Ezt Szedmák István, Farkas Attila, Hirczi Ferenc és Mayer Antal mellett az elnök, céhmester Kovács Sándor alkotja. Utóbbi elmondta, hogy legfontosabb célként a paksi minőségi bortermelés megteremtését jelölték meg. Szeretnék fejleszteni a borkultúrát, általa a turizmust. Az egyesület szakmai szervezet, nem programok szervezésére, hanem a szakmai munka elmélyítésére alakult.
„Szeretnénk elérni, hogy Paks öt éven belül felkerüljön a magyar bortérképre” – szögezte le Kovács Sándor. Hozzáfűzte, hogy tudásuk gyarapítása érdekében a legjobb szakembereket látják majd vendégül, hogy az ő tapasztalataikból, ismereteikből maguk is tanuljanak.
(teol.hu)
Egy felmérésből kiderül, a magyarok többsége büszke a magyarságára














Szóljon hozzá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!