Süth Miklós felhívta a figyelmet arra, hogy a húsvéti kiemelt élelmiszer-ellenőrzési időszakban a hatóságok a sonkát, a tojást, illetve egyéb élelmiszer-ipari termékeket vizsgálnak. Ellátogatnak még sertéstelepekre, továbbá az országutakon is végeznek ellenőrzéseket.
A vizsgálatok kiterjednek az állatjóléti előírások betartására, a takarmányok összetételére és a vendéglátó-ipari egységekre is. A szakállamtitkár beszámolt arról is, hogy 2009-ben jelentősen javuló tendenciát mutattak az élelmiszer-ellenőrzési vizsgálatok tapasztalatai az előző évhez képest.
(MTI)
A magyargyűlölő román klubelnök rátámadt Kovács István játékvezetőre a rangadó után















Szóljon hozzá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!