Tamás Gábor: Zavarba ejtő, bár nem váratlan a vita, amely egy budapesti étterem kitüntető felcsillagozása körül kialakult – különösen az a vonulat, amely az elismerés úgymond „nemzeti vonatkozásai” köré fonódik. Internetes fórumokon tiltakoznak az ellen, hogy a tulajdonost és a vendéglőt „magyarként” emlegessék, hiszen az eredendően multikulturális vállalkozásokból meggazdagodó üzletember egyik nyilatkozata szerint a felhasznált alapanyagok többségét Párizsból hozatja, mert a hazai termelés a megkívánt minőséget folyamatosan előállítani nem képes.
Az írást itt olvashatja.
Népszabadság, 2010. március 27.
Nyolc amerikai luxusvillát találtak Zelenszkij új háborús főtárgyalójánál















Szóljon hozzá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!