időjárás 24°C Emese, Sarolta 2022. július 5.
logo

Hatalmas balesetet szenvedett a magyar csapat a német autópályán + videó

Csellengő fiatalok akadtak rendőrkézre

MNO
2010.06.23. 08:57

Az egyik fehérvári nagyáruházból érkezett jelzés kedd délelőtt arról, hogy egy kisfiú parfümöt és fülbevalót lopott. Mindkettőről levette a biztonsági áruvédőt, és így akarta fizetés nélkül kivinni az üzletből, de a biztonsági őrök cselekménye közben tetten érték. A helyszínre kiérkezett rendőrök a 13 éves fiú adatait leellenőrizték, melynek során kiderült, a kalocsai rendőrkapitányság eltűnés miatt körözést adott ki ellene. A fiút a lopási ügyben meghallgatták, majd Kalocsára szállították.

Két másik csellengő fiatal is rendőrkézre került kedden. A dunaújvárosi Liszt Ferenc utcában találtak rá a járőrök egy testvérpárra. A 13 éves fiút a székesfehérvári rendőrkapitányság kereste eltűnés miatt, mert a dégi gyermekotthonból megszökött, míg 15 éves bátyja ellen a sárbogárdi rendőrkapitányság adott ki körözést a sárbogárdi nevelőotthonból való engedély nélküli eltávozása miatt. Mindkettőjüket a dunaújvárosi rendőrkapitányságra vitték, ahol megtörtént az elszámoltatásuk, ezt követően átadták őket nevelőiknek.

(police.hu)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.