időjárás 25°C Apollónia 2022. július 7.
logo

Lemond Boris Johnson

Még a mosdóba se engedték ki fél évig a kisfiút

MNO
2010.06.23. 08:18

Fél évig tartottak zárva a szobájában egy tízéves amerikai fiút a szülei, eközben csak vízzel és mogyorókrémes kenyérrel táplálták a gyermeket.

A floridai Port Charlotte-ban élő szülőket, Thomas és Kimberly Boone-t a WZVN helyi televízió szerint gyermekbántalmazással vádolják.

A nyomozók a fiú szobájában nem találtak se játékokat, se ruhákat, csupán egy koszos matracot. A padló és a fekhely tele volt ürülékkel és vizelettócsákkal – olvasható a rendőrségi jelentésben.

A hatóságok akkor lettek figyelmesek a körülményekre, amikor az apa bejelentette fia eltűnését a rendőrségen. Ötórás keresést követően a nyomozók a házban találtak rá a gyerekre, aki étel után kutatva szökött ki a szobájából, majd a szüleitől való félelmében a fürdőszobaszekrényben bújt el.

A nyomozók szerint a fiú alultáplált, megfélemlített és nagyon fáradt. Szülei csak akkor engedték ki a szobájából, amikor iskolába kellett mennie.

Az édesapát és annak második feleségét elfogták, de óvadék fejében szabadon engedték őket. A fiút kórházba vitték, de egy fürdetés és étkezés után őt is hazaengedték.

(bumm.sk)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.