Annyira berúgott, hogy az asztalra piszkított

Betört a kötegyáni vadászházba, berúgott, majd az asztalterítőre végezte el a nagydolgát a helybeli, 38. esztendős Sz. Attila. A tolvaj ittasságában a helyszínen elaludt – tudatták a megyei internetes újság informátorai.

MNO
2011. 04. 06. 5:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A meglepetéstől a földbe gyökerezett a kötegyáni vadásztársaság egyik tagjának a lába hétfő reggel, amikor a vadászház ajtaja mellett nyitva találta az egyik kisméretű ablakot. Azonnal értesítette a társaság elnökét, s így már együtt mentek be a vadászházba, ahol kutatás nyomait, majd legnagyobb megrökönyödésükre a legbelső szobában a békésen horkoló, helybeli Sz. Attilát találták meg.

Az alkoholmámortól kába férfit a Sarkadi Rendőrkapitányság munkatársai állították elő. Utóbb kiderült, hogy Sz. Attila az ablakot benyomva jutott be a vadászházba, ahol a hűtőből egy rekeszbe pakolta a sört. Ezen kívül vagy féltucatnyi üveggel megivott, de szomját csillapítandó egy üveg töményet is legurított a torkán. Majd „szorult helyzetében” az asztalterítőre végezte el a nagydolgát, azt összecsomagolta s a szobában az ágyneműtartóban rejtette el.

Hivatalos forrás által meg nem erősítetten úgy tudjuk: a Sarkadi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya Sz. Attila ellen lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

(beol.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.