Az OTP az ország legjobb bankja

A Global Finance rangos nemzetközi pénzügyi szaklap az idén is megnevezte „a legjobb feltörekvő piaci bankokat Közép- és Kelet-Európában”. Az újság Magyarországon 2011-ben is az OTP Bankot találta a legjobbnak, a regionális győztes a Raiffeisen Bank International lett.

MNO
2011. 04. 05. 18:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bankok rangsorolásához alkalmazott kritériumok között szerepelt a profitabilitás, a stratégiai kapcsolatok, az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások, a kompetitív árazás és az innovatív termékek. A havonta megjelenő Global Finance magazint 1987-ben alapították azzal a céllal, hogy segítse a vállalatvezetőket, a bankárokat a globális üzleti és pénzügyi tendenciák megismerésében. A lap mintegy 50 ezer példányban jelenik meg és a világ 163 országában olvassák. A Global Finance minden évben kiválasztja a világ legjobb pénzintézeteit, és évente ítéli oda díjait.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.