Holttestet találtak Csepelen

Holttestet találtak szerda reggel a csepeli gerincút építkezésénél, a Csőgyár utcánál, a Volán-buszok megállója közelében.<br />

MNO
2011. 04. 06. 8:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap úgy tudja, hogy az útépítéshez jogi problémák miatt csak most átadott egyik telken találták meg a holttestet. A helyszínen már elkezdődött a hátrahagyott épületrészek bontása, így kedden is munkások dolgoztak a területen. Információik szerint emiatt valószínűsíthető, hogy a holttest a keddi munkavégzés és a szerda reggeli munkakezdés közben került a telekre.

Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MNO megkeresésére közölte, hogy az áldozat egy 52 éves férfi, aki természetes halállal halt meg.

A lap emlékeztet arra, hogy a csepeli gerincút mentén 2004-ben kezdődött meg a telkek felvásárlása, majd kisajátítása, de az az útépítés megkezdéséig sem fejeződött be. A hétéves csúszás és jogi huzavona miatt a több milliárd forintos uniós támogatás is elbukhat.

(csepel.info, MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.