Lemosnák a szégyenfoltot

A Brit Olimpiai Bizottság (BOA) visszavonta a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) beadott kérelmét, amellyel a jövő évi londoni játékok szervezőbizottságával (LOCOG) kialakult nézeteltérésében szeretett volna állásfoglalást kapni.

MNO
2011. 04. 06. 13:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A döntés egy nappal az után született meg, hogy a helyi sportminiszter szégyenletesnek nevezte a két szervezet között zajló vitát. A LOCOG egyik szóvivője szerdán azt mondta, hogy újrakezdik a tárgyalásokat, az egyeztetések pontos időpontja azonban még nincs kitűzve. A BOA és a LOCOG között azért alakult ki nézeteltérés, mert nem tudnak megegyezni az olimpia rendezéséből várható nyereség elosztásáról.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.