Most jön el a salakkirály ideje

Goran Ivanisevic szerint a most kezdődő salakpályás szezonban már nem Novak Djokovic, hanem Rafael Nadal lesz az úr.

MNO
2011. 04. 06. 6:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Most jött el Nadal ideje, Djokovic ugyan megszorongathatja egy-két tornán, például Rómában és Madridban, de a Roland Garros biztosan Nadal győzelmét hozza” – nyilatkozta minden idők legjobb horvát teniszezője a Jutarnji List című napilapnak. Salakpályán eddig a szerb Djokovic még sohasem nyert a világranglistát vezető spanyol riválisa ellen.

„Djokovic önbizalma határtalanul megnőtt, ráadásul sokat javult az adogatása és remekül mozog a pályán” – fogalmazott Wimbledon 2001-es bajnoka. Novak Djokovic az idén még nem vesztett mérkőzést, megnyerte az Australian Opent és Indian Wells-ben, valamint vasárnap Miamiban is diadalmaskodott.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.