Saját autója ütötte el

Saját autójának kerekei alá került egy nő Erdőkertesen, miután a lejtőn megállított kocsi hirtelen elindult – közölte a rendőrség kedd este az MTI-vel. A nő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

MNO
2011. 04. 05. 19:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a 69 éves nő Erdőkertes belterületén egy meredek lejtőn parkolt le, majd kiszállt, és egy követ próbált a kocsi kereke alá tenni; ekkor az autó elindult, maga alá gyűrte és hosszan vonszolta. A baleset körülményeit szakértők bevonásával a gödöllői rendőrség vizsgálja. Valics Dezsőnek, az Országos Mentőszolgálat ügyeletesének tájékoztatása szerint a nő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, mentőhelikopterrel vitték kórházba.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.