Tetten érték a rendőrt

Azonnali hatállyal megszüntették a szolgálati jogviszonyát egy rendőr alezredesnek, mert a napokban lopáson értek tetten egy nyíregyházi barkácsáruházban – írta szerdai számában a Kelet-Magyarország.

MNO
2011. 04. 06. 6:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőr egy ötszáz forint értékű zárbetét csomagolásából kivette a kulcsot, azt azonban nem fizette ki. A lopást az áruház biztonsági személyzete vette észre. Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az illető rendőr bűnügyi szakterületen, alezredesi rangban dolgozott a főkapitányságon.

Az ügyben szabálysértési eljárás és belső vizsgálat indult, a megyei rendőr-főkapitány pedig azonnali hatállyal megszüntette az alezredes szolgálati jogviszonyát – olvasható a lapban.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.