A magyar baloldalnak hitelesség hiányában nincs ereje

Medgyessy Péter egyetért azzal, hogy a korkedvezményes nyugdíjazás rendszerét rendbe kell tenni. A volt miniszterelnök erről az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában beszélt hétfő reggel.

MNO
2011. 05. 23. 9:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Medgyessy Péter szerint a baloldal ma hitelesség hiányában nem jelent alternatívát a jobboldallal szemben. Úgy vélte: az MSZP-nek túl kellene tennie magát a választási vereségen és a személyi konfliktusokon, és az emberek problémájával kellene foglalkoznia. Mint mondta: a Jobbik valódi problémákat vet fel, hangsúlyozta ugyanakkor, hogy ezekre elfogadhatatlan válaszokat ad az ellenzéki párt.

A Fidesz elmúlt egyéves kormányzása a volt miniszterelnök szerint az eddigiektől nagyon eltérő, és ezt önmagában is értéknek tartja, mert az emberek változást akartak. Medgyessy Péter azt mondta, egyetért azzal, hogy a korkedvezményes nyugdíjazás rendszerét rendbe kell tenni, de eddig erre nem volt parlamenti erő.

(mr1.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.