Egy doboz cigiért adták el a lopott fegyvereket

Két 15 éves fiú lopott el egy zabari házból sörétes puskát és lőfegyvereket, majd azokat egy doboz cigarettáért adták el egy helybeli férfinak – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese hétfőn.

MNO
2011. 05. 23. 13:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lászlók Nóra elmondta: a két helyi fiatal tudta, hol tartja a sértett a lakáskulcsot, azzal jutottak be a családi házba szombaton. A fegyvertároló szekrényből – más fegyverek mellől – egy 12/70-es kaliberű sörétes lőfegyvert és 50 lőszert loptak el – tette hozzá.

A mintegy 100 ezer forint értékű fegyvert a közeli erdőben kipróbálták, majd a megmaradt 44 lőszerrel együtt eladták egy doboz cigarettáért egy 39 éves zabari férfinak. Mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki, az egyik fiút őrizetbe is vették, mert ellene büntetőeljárás van folyamatban lopások miatt – mondta a sajtóügyeletes.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.