Holtan találták autójában a válogatott versenyzőjét

A sportoló holttestére vasárnap reggel a lakása előtt álló autójában találtak rá. Ferjan két hete Gyulán nyerte meg a magyar nemzetközi salakmotoros bajnokság első versenyét.

MNO
2011. 05. 22. 16:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Haon.hu értesülései szerint a 34 éves sportolót vasárnap reggel a lakása előtt álló autójában találták holtan. A rendőrség vizsgálja a tragédia körülményeit. Ferjan Szlovéniában született, 2003-tól viszont Magyarországon versenyzett, ötszörös magyar bajnok lett, 2004-ben második lett az egyéni Európa-bajnokságon. 2007-ben kapta meg a magyar állampolgárságot, ettől kezdve hazánkat képviselte a nemzetközi versenyeken. Válogatottunkkal 2008-ban bejutott a Világkupába. Két gyermek édesapja volt.

(beol.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.