Kígyótól rettegtek a belvárosban

Szombat délelőtt a mentőszolgálat munkatársai értesítették a rendőrséget, hogy egy férfit megmart egy kígyó a pécsi belvárosban – közölte a Pécsi Rendőrkapitányság hétfőn.

MNO
2011. 05. 23. 10:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyszínre érkező mentősök és rendőrök két férfit találtak. Egyikük elmondta, hogy épp leültek egy társasház hátsó bejáratánál található párkányra, ekkor marta meg az állat társának a kezét, aki nagyon megijedt, ezért egy fél téglát dobott a kígyóra. A férfi a helyszínen orvosi ellátást nem kért, kórházba szállításáról is lemondott.

A pécsi állatkert helyszínre érkező munkatársa az állattetemet megvizsgálta, elmondta, hogy egy erdei siklóról van szó, amelyik méregfogakkal, méreganyaggal nem rendelkezik.

(police.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.