Kondás a bajnoki cím felé terelgetné övéit

Kondás Elemér marad a labdarúgó NB I legutóbbi szezonjában ötödik helyen végzett DVSC-TEVA vezetőedzője.

MNO
2011. 05. 24. 6:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub az igazgatótanács hétfő esti ülése után közölte az MTI-vel, hogy kétéves szerződést kötött a trénerrel. Kondás Elemér április 20-án, a Siófoktól elszenvedett hazai vereséget követően vette át az együttes irányítását, az után, hogy a cseh Zdenek Scasny a gyenge szereplés miatt lemondott posztjáról. A korábban a klub második csapatát irányító szakembernek így az utolsó hat forduló jutott ebben az idényben, három győzelem mellett két döntetlen és egyetlen vereség fűződik a nevéhez.

Kondás Elemér 1993 és 1995 között a Debrecen labdarúgója volt, a csapattal bronzérmet is nyert. Edzői pályafutását a klub junioralakulatánál kezdte, majd 2002 és 2004 között Szentes Lázár mellett pályaedzőként dolgozott az első keretnél. Szentes távozása után előbb a DVSC fiókcsapatát, az NB III-as Létavértest irányította, majd 2008-ban a Loki második csapatát vezette a harmadik vonalból az NB II-be. A következő két évben a gárda a másodosztályban ezüstérmes lett a Ferencváros, majd a Szolnok mögött.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.