Rézcsövet lopott, de lebukott

Nem sokáig örülhetett zsákmányának az a debreceni férfi, akit vasárnap éjszaka értek tetten a Debreceni Rendőrkapitányság járőrei, amint rézcsövet lopott egy Szoboszlói úti áruház körbekerített telephelyéről.

MNO
2011. 05. 24. 10:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elkövető a kerítést átmászva hatolt be a telephelyre, az udvaron elhelyezett hatszor négy méter alapterületű konténerről a lakatot lefeszítette, majd annak belsejéből körülbelül 100 folyóméter különböző átmérőjű és falvastagságú rézcsövet tulajdonított el oly módon, hogy azokat körülbelül 1 méter hosszúságúra felvágta, majd a telephely utcafronti kerítésén kívül elhelyezett kerékpárjához hordta és felpakolta.

A szerzett zsákmányt viszont már a helyszínről nem sikerült elszállítani, mivel a Debreceni Rendőrkapitányság járőrei tetten érték. A rendőrök a férfit elfogták, majd további intézkedés végett előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ellene dolog elleni erőszakkal, kisebb értékű színesfémre, annak ötvözetére, vagy fémkereskedelmi engedélyköteles anyagra elkövetett betöréses lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

(haon.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.