Robbanás: nyomoz a rendőrség

A rendőrség gondatlanságból elkövetett közveszélyokozás miatt indított eljárást a balatonedericsi családi ház melléképületében péntek éjjel felrobbant gázpalack ügyében; a robbanásban egy 65 éves férfi súlyos égési sérüléseket szenvedett – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese vasárnap az MTI-vel.<br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/785589" target="_blank"><strong>• Súlyosan megégett az idős férfi</strong></a>

MNO
2011. 05. 22. 11:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bankó Magdolna közölte: a rendőrség szombaton tartott helyszíni szemlét, s a vizsgálat során megállapították, hogy a nemrégiben vásárolt gázpalackban nem cseréltek tömítést. A 6 kilogrammos palackból a rosszul rögzített, régi hollandi gyűrű miatt szivárgott a gáz, és felrobbant. Hozzátette, hogy a rendőrség ezért gondatlanságból elkövetett közveszélyokozás miatt indított eljárást.

A balatonedericsi családi ház melléképülete lakhatatlanná vált, a sérüléseket szenvedett férfin kívül senki nem tartózkodott a házban a robbanás idején – tette hozzá a sajtóügyeletes.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.