Szumóelnök: tovább, előre

A Magyar Szumó Szövetség közgyűlésén újra Kollárik Mihályt választották elnökké.

MNO
2011. 05. 24. 9:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kollárik, aki egyben az európai szövetség elnöke (ESU) és a világszövetség (ISF) alelnöke is, újabb öt évig irányítja itthon a sportágat – tájékoztatta kedden a Nemzeti Sportszövetség sajtószolgálata az MTI-t. Társelnökként Lacza Ádám Illés (a Budajenői Birkózó Klub SE alelnöke és a Magyar Kempo Szövetség elnöke) segíti Kollárik hazai munkáját, a két korábbi alelnököt, Elek Sándort és Tar Mihályt egyhangú szavazással választották újra.

A szövetség elnöksége kilenc fővel tevékenykedik a továbbiakban. Új tagként Zsigmond Sándor, Vancsik József és Kacsó Péter került be a vezetőtestületbe. Kiemelt célként a 2012-es hazai Európa-bajnokság megszervezését és megrendezését tűzte ki maga elé a szövetség.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.