„Tudatom mindenkivel, hogy rászállok a családjára”

Diego Maradona jogi háborút kezdeményez az Argentin Labdarúgó-szövetséget irányító Julio Grondona ellen.

MNO
2011. 05. 23. 10:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A néhány napja edzőként a dubaji al-Vaszlhoz szerződött világbajnok azon „gurult be”, hogy a 80 éves sportvezető – burkoltan ugyan, de – az ő drogos múltjára célozgatott egy múlt heti interjúban. „Öreg vagyok, de egészséges – jelentette ki Grondona. – Nem csináltam magamnak problémákat, mint mások.”

Az 50 éves Maradona erre vasárnap közölte, hogy 2004 óta nem él kábítószerekkel, és beperli régi ellenlábasát: „Ezúttal nem hagyom magam, és átgázolok bárkin. Olyan pert akasztok Grondona nyakába, hogy még az unokái is megemlegetik! Nincs takargatnivalóm. A hatóságokhoz fordulok, és ezúton tudatom mindenkivel, hogy rászállok Grondona családjára.”

Az argentin futball két fontos alakja közt azóta dúl a viszály, hogy az elnök a tavalyi vb-fiaskó után nem hosszabbított szerződést a szövetségi kapitányként tevékenykedett excsatárral. „Grondonának egyre nagyobb gondot okoz a kora – tette hozzá Maradona. – Remélhetőleg észreveszi ezt, és nyugdíjba megy.”

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.