Tutajos fiút mentettek ki a Dunából

Egy iskoláskorú tutajos fiút mentettek ki a Mosoni-Dunából hétfő délután a tűzoltók Győrben – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.

MNO
2011. 05. 23. 16:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kálmán Gabriella közlése szerint a 14 éves pannonhalmi fiú elmondta: szórakozásból vágott neki a folyónak a maga eszkábálta vízi járművön, a sodrás azonban elragadta a tutajt. A vadászgörényével útra kelő – alig pár száz méternyire jutó – fiúra egy járókelő hívta fel a rendőrség figyelmét. A katasztrófavédelem megyei ügyeletének tájékoztatása szerint a kimenekítésre érkezett egység különösebb nehézség nélkül, egy rúddal húzta ki a partra a fiút, akinek nem esett baja.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.