Vasvári Éva: Közelebb a túlpart

MNO
2011. 05. 23. 7:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasvári Éva: És a hitel könnyen jött – lakásra, autóra, s ki tudja mi mindenre – a megfontoltságot pedig elnyomta a minden valóságot nélkülöző kormányzati sikerpropaganda. Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc és „kiváló” minisztereik – akik az országot is eladósították – még akkor is feltörekvő gazdaságot képzeltek maguk elé, amikor a gazdasági válság beköszöntött az országba. A krízis nyomán pedig egyre többen veszítették el a munkájukat, százezreknek rendült meg az egzisztenciális biztonsága. Bár lassan eljött a kijózanodás ideje, a gond nem lett kevesebb. Bebizonyosodott, hogy segítség nélkül nem tudnak partot érni az adósok. Tegnap még messzi volt a túlpart. Holnap talán közelebb lesz.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Magyar Nemzet, 2011. május 23.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.