A lilák keresik a megoldást, de még nem tudják, mi lesz

Az Újpest FC kisebbségi tulajdonosa, Kovács Péter olyan igazgatótanács felállítását javasolja a labdarúgócsapatnál, amely felügyelné az ügyeket a többségi tulajdonos, Tolnai Sándor keddi előzetes letartóztatása után – derült ki abból az interjúból, amit Kovács adott a Bors című lapnak.

MNO
2011. 08. 04. 9:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az együttest 2009-ig irányító jogász az újság csütörtöki számában elmondta, hogy bár többen kérték, ám ő nem akarja átvenni az irányítást, ugyanakkor kapcsolataival, tanácsaival segíti az Újpestet. Kovács Péter a klub pontos anyagi helyzetét nem ismeri, de jelezte, őt arról tájékoztatták, hogy a következő néhány hónapra van fedezet. „Utána nem tudom, mi lesz. Keressük a megoldást” – tette hozzá.

A csalás gyanúja miatt előzetes letartóztatásba került többségi tulajdonosról azt mondta, hogy megilleti az ártatlanság vélelme, ő kiáll mellette. A kirobbant üggyel kapcsolatos különböző összeesküvés-elméletekben pedig nem hisz, így abban sem, hogy a politika lenne a Tolnai elleni eljárás mögött, esetleg a menesztett sportigazgató, Kovács Zoltán állna a háttérben. „Kötve hiszem, hogy ő ilyesmibe bele tudna nyúlni. Ám ha már itt tartunk, hadd mondjam el, hogy nem igaz, amit Tolnairól állított. Pénzt ugyanis képtelenség kivenni az Újpestből. Ez a csapat most egyszerűen nem jó üzlet. Inkább viszi a pénzt, mint hozza” – mondta Kovács.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.