Két kamionnal és egy kocsival is ütközött

Három személyautó és két kamion ütközött a 8-as számú főúton Bakonygyepesnél, egy könnyebb sérültet szállítottak kórházba – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

MNO
2011. 08. 05. 7:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy szlovák rendszámú személyautó Veszprém felől közlekedett Ajka irányába a 8-as főúton, s a bakonygyepesi lejtőn belehajtott az előtte haladó személykocsiba, és azt átlökte a túloldali forgalmi sávba – mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Futtató Norbert közlése szerint a személyautó a másik sávban ütközött egy szemből érkező kamionnal, majd egy személykocsival, sőt érintőlegesen egy másik kamionnal is. A balesetben egy ember sérült meg könnyebben, őt az ajkai kórházba szállították. A 8-as főúton Bakonygyepesnél félpályán, lassan halad a forgalom – közölte a sajtóügyeletes.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.