Milliókért vett két ingatlant, de segélyt is igényelt

Adóellenőrzést indított egy újfehértói lakos ellen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal észak-alföldi regionális főigazgatósága, mert a férfi úgy igényelt segélyt, hogy közben két ingatlant vásárolt több mint 28 millió forintért – közölte a szervezet sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 04. 14:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi még múlt év áprilisában kért segélyt a település önkormányzatától, arra hivatkozva, hogy alkalmi munkából származó jövedelme épp csak elegendő a megélhetésére – mondta Magyar Róbert. Kiderült azonban, hogy a segélyt kérő tavaly két ingatlant is vásárolt, amelyekért 28 millió forintot meghaladó összeget fizetett. Az adóhatóság adóellenőrzés indított – ahogy Magyar Róbert fogalmazott – „a segélyből élő milliomos” ellen, aki a vizsgálat során tisztázhatja, miből vásárolta a nagy értékű ingatlanokat, ha támogatásra szorult.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.