Ökumenikus adományok

2000. 06. 06. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Ökumenikus Szeretetszolgálat (MÖSZ) 1999-ben Magyarországon 180 millió forintot fordított szociális feladatokra – jelentette be Lehel László igazgató a humanitárius szervezet tegnapi éves közgyűlésén, ahol a tavalyi munkát értékelték. A Magyarországon elköltött pénzből a folyamatos szociális munka mellett nemcsak Budapesten, de számos vidéki nagyvárosban is olyan melegedő hajlékokat hoztak létre, amelyet nők és csellengő gyermekek vehetnek igénybe. A szolgálat tavaly a kárpátaljai árvíz károsultjainak segélyezési feladataiból is kivette részét. Ezt Lehel László a szervezet legnagyobb határon túli kezdeményezésének nevezte, amely során Beregszászon még egy irodát is felállítottak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.