Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Perselypénz

2011. 10. 01. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Országos kalapozásba kezdett Gyurcsány Ferenc Demokratikus Koalíció platformja. A szocialistákhoz tartozó brigád a HVG értesülései szerint az Euroatlanti Integrációs Nonprofit Kft.-n keresztül gyűjti az áldozatra kész támogatók felajánlását, illetve regisztrálja az önkéntes pártmunkára jelentkezőket; emellett könyveket és DVD-ket is árusít, abból is összejöhet egy kevés. (Később talán pénzt is veretnek majd, mint Csák Máté annak idején.) Minden megveszekedett forintra szükség van, csehül áll a mozgalom, jó múltkor már az őszödi ember is bliccelni kényszerült a melegfesztiválról jövet a földalattin… Nagy a tét, ha nem tud megizmosodni a platform, nem tud kellő méretű mellénnyel szövetséget kötni Mesterházy nyugdíjasaival, oda a revánshevület. Bonyolíthatja a szervezést, hogy Gyurcsánynak időközben sukorói ügyekkel is kell foglalkoznia – azzal is sok a teendő, merthogy ott meg, mint mondta, vádlónak készül…
Elvben persze nem kéne perselyezni, hiszen a platformfő civilben nábob, mutatós vagyonnal bír, de hát az más tészta. A pénzgyűjtögetés munka – a politika szenvedély. Gyurcsány nem költ a szenvedélyre, aki kíváncsi rá a porondon, fizesse meg a fellépését. Ez történik most (is). A gyűjtést lebonyolító kft.-vel nem lesz gond, rutinos csapat. (A cég jogelődje az az Euroatlanti Integrációs Kht., amelynek volt ügyvezetője és egyik tulajdonosa, Pálinkás Szilvia hajdan a sokmilliárdos KISZ-ingatlanok áron aluli értékesítésében szerzett hervadhatatlan érdemeket, ez jó ajánlólevél.) Gyurcsány további terveiről és receptjeiről a Facebookon részletesen tájékozódhatunk. Vagy ha beütjük a Google-ba: „No pasaran.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.