Előzetesben maradhat Hunvald

Június közepéig maradhat előzetes letartóztatásban a VII. kerület szocialista polgármestere – értesült a Népszava.

MNO
2010. 04. 02. 6:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lapnak Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője megerősítette: a főügyészség indítványt tett a Hunvald György elleni, április 12-én lejáró kényszerintézkedés két hónappal való meghosszabbítására. A Fővárosi Bíróság várhatóan a jövő héten dönt a kérdésben.

A Népszava emlékeztet, hogy az erzsébetvárosi ingatlanügyekben indult nyomozásban Hunvaldot tavaly február 10-én vették őrizetbe. A politikust többrendbeli csalással gyanúsítják önkormányzati tulajdonú ingatlanok értékesítése, bérbeadása, valamint önkormányzati megbízási szerződések miatt.

A bíróság egyébként a múlt héten hosszabbította meg az ügy egy másik gyanúsítottja, Gál György volt erzsébetvárosi képviselő, bizottsági elnök előzetesét május 27-ig.

(Népszava, MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.