Lados a minisztérium prominenseit hiányolta a vádlottak padjáról + Videó

Lados István nem vitatja, hogy „fehérgalléros bűnszervezetként” működtek a Zuschlag János irányítása alatt álló fiktív egyesületek. A Zuschlag-ügy másodrendű vádlottja erről a Hír Televízió Célpont című műsorának adott exkluzív interjújában beszélt. <br /><br /><strong><a href="/portal/704399" target="_blank">• „A Zuschlag-csoport egy fehérgalléros bűnszervezet” + Videó + Képriport</a></strong> <br /><strong><a href="/portal/701418" target="_blank">• A Zuschlag-per vádlottjai közül többen is a felmentésüket kérték</a></strong> <br /><strong><a href="/portal/698050" target="_blank">• A baloldali politikai vezetés is benne volt a bűncselekmény-sorozatban? + Videó</a></strong>

MNO
2010. 04. 03. 10:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a Hír Televízió felvételét!


Lados István az interjúban úgy fogalmazott: „akik a végeken voltak – mint én –, sajnos el kell, hogy vigyék a balhé rájuk eső részét”. Zuschlag egykori személyi titkárának igazságérzetét azonban sérti, hogy a minisztériumban dolgozó prominensek közül senki sem került a vádlottak padjára.

Lados azt állítja, hogy az első fokon 8 év 6 hónap börtönre ítélt Zuschlagon kívül más szocialista politikusokra is szükség volt, hogy hatékonyan működjön a „pályázati pénzszivattyú”. Egy olyan esetről is beszél, amikor személyesen ő adta át a hamis számlákat az egyik államtitkárnak.

A Lados Istvánnal készült interjú első részét hétfő este, fél tízkor láthatják a Célpont extrában.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.