Soha nem látott közelségben Budapest vezetése az Alstommal

Rendkívül közel került a megoldáshoz Budapest vezetése az Alstommal – jelentette be Tarlós István főpolgármester kedden, miután a két fél több órán át tárgyalt egymással a Budapestre szállítandó új metrószerelvényekről. <br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/792210" target="_blank"><strong>• Hamarosan eldől, hogy milyen metrókocsikkal utazhatunk</strong></a>

MNO
2011. 06. 21. 17:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tarlós István a megbeszélés utáni sajtótájékoztatón azt mondta, nagyon kimerítő, de az utóbbi nyolc hónapot figyelembe véve nagyon konstruktív volt az egyeztetés. Hozzátette: „meg kell fogalmaznunk azt, amiben ma meg tudtunk állapodni”, és rendkívül közel a megoldás.

Patrick Kron, a francia Alstom-csoport elnök-vezérigazgatója azt mondta, Tarlós István meghívására néhány hét múlva visszatér Budapestre, és lezárhatják a megbeszélést. Közölte: kiderült, hogy mindkét fél gyakorlati megoldást szeretne a tapasztalt problémákra.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.