Nem ússza meg a tárgyalást a nőverő Balogh

A felesége bántalmazásával vádolt politikusnak hamarosan a vádlottak padjára kell ülnie.

mr
2014. 12. 03. 22:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A felesége súlyos bántalmazásával megvádolt politikus azt szerette volna elérni, hogy közvetítő eljárásban tárgyalják az ügyét, így megkerülve a büntetőtárgyalás procedúráját, s reménykedhetett volna büntetése korlátlan enyhítésében is.

– A Kecskeméti Bíróság Balogh József közvetítői eljárás elrendelésére irányuló indítványát elutasította. A Kecskeméti Törvényszék pedig mostani jogerős végzésével helybenhagyta a döntést, tehát közvetítői eljárás lefolytatására nem kerül sor – közölte a lappal a törvényszék.

A vádlott büntetőjogi felelősségre vonásáról a Kecskeméti Járásbíróság dönt majd, a tárgyalás kitűzéséről rövidesen döntenek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.