Előzetesben a kaposvári gyilkos

Fennáll a bűnismétlés veszélye is.

MNO
2015. 04. 25. 10:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vadócz Attila, a Kaposvári Törvényszék szóvivője az MTI-nek elmondta: a férfit 30 napra helyezték előzetes letartóztatásba szökés, elrejtőzés, továbbá az eljárás meghiúsítása és bűnismétlés veszélye miatt.

A nyomozók csütörtökön kora délután vették őrizetbe a Kaposvárhoz közeli Sántoson lakó B. Pétert emberölés megalapozott gyanúja miatt. A nyomozó hatóság indítványozta a gyanúsított előzetes letartóztatását, melyet a szombat délelőtt rendelt el a Kaposvári Járási Bíróság.

A gyanúsított előzetes letartóztatásáról szombaton zárt ajtók mögött döntött a bíróság. A várakozó fotóriportereknek és operatőröknek nem tették lehetővé, hogy kép készüljön róla.

A Sonline.hu a férfi ügyvédjétől úgy értesült, hogy B. Péter a bíróság előtt is fenntartotta beismerő vallomását. A megyei napilap internetes oldalának információja szerint a gyilkossággal gyanúsított férfit feltehetően Pécsre szállítják, tartva attól, hogy a kaposvári börtönben a többi rab bántalmazza.

Huszonkétezer forintért ölték meg szerdán egy kaposvári trafik alkalmazottját. A húszéves sántosi férfi a bevétel átadása után egy késsel azért sebezte halálra a húszéves nőt, hogy ne tudja értesíteni a rendőrséget – mondta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi főkapitány-helyettese pénteken sajtótájékoztatón.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.