Bombafenyegetés miatt leszállt egy gép Ferihegyen

A repülő Berlinből az egyiptomi Hurghadába tartott, eközben érkezett jelzés.

MTI
2015. 12. 07. 12:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Készenléti Rendőrség tűzszerészei a gép átvizsgálását befejezték, robbanóanyagot, robbantásra alkalmas eszközt nem találtak a gépen – tudatta az ORFK Kommunikációs Szolgálata.

A repülő Berlinből az egyiptomi Hurghadába tartott, eközben érkezett jelzés a bombafenyegetésről. A gép menetrend szerint nem szállt volna le Ferihegyen. A Készenléti Rendőrség tűzszerészei a leszállást követően átvizsgálták a félreállított légi járművet, valamint az utasokat és csomagjaikat – közölte az ORFK. A Budapest Airport az MTI érdeklődésére közölte: az utasokért délután mentesítő járat érkezik, amely továbbviszi őket Hurghadába.

Az Airportal.hu légiközlekedési szaklap információi szerint a Condor légitársaság Airbus A321-ese Belgrád térségéből fordult vissza, leszálláskor a magyar légierő Gripenjei kísérték. A gép fedélzetén 130 utas és 7 tagú személyzet tartózkodott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.