Kollaboránsok vannak az MSZP-ben

Legalábbis Szanyi Tibor szerint vannak olyanok a párton belül, akik kollaborálnak a nerrel.

MNO
2016. 06. 01. 15:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Sajnos a szocialista párton belül vannak olyan erők is, amelyek a fennálló status quóban érdekeltek. ( ) A nerrel való kollaboráns kollégákról beszélek” – ezt Szanyi Tibor mondta a csütörtökön megjelenő Magyar Narancsnak. Az MSZP-elnökségért ringbe szállt politikus szerint vannak, akik abban érdekeltek, hogy a párt ne erősödjön.

A politikus egy esetleges kormányváltás után kárpótolná azokat, akik rosszul jártak a Fidesz-rendszer alatt. Így „lesznek perek, lesznek elkobzások”, valamint sokakat börtönbe is csukna, köztük Mészáros Lőrincet is. „Az iktatót nyilván nem, de mondjuk azokat a földhivatali főnököket, akik ezekben a mutyikban benne vannak, őket már igen” – jelentette ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.