Orbán hazajöhetett az Eb-ről unokájához

Tiborcz Aliz ugyanott született, mint a miniszterelnök legkisebb gyermeke.

MNO
2016. 06. 21. 6:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint arról hétfőn beszámoltunk, megszületett Orbán Viktor miniszterelnök első unokája, Orbán Ráhel és Tiborcz István első gyermeke, Aliz. 3300 grammal, sok hajjal jött világra a kislány, aki a kormányközeli Lokál bulvárnapilap, valamint a Bors szerint is hétfőre volt kiírva, azaz pontosan érkezett.

Utóbbi lap úgy értesült, hogy „bár hivatalosan titkolják, de […] Ráhelék ugyanazt a kórházat választották, mint ahol Orbán Viktor legfiatalabb gyereke, a hétéves Flóra is született: a budai, Kútvölgyi úti kórházat”. Hozzátették: az unoka körül a terhesség ideje alatt is óriási volt a titkolózás. Állítólag a 27 éves anyuka akarta távol tartani a sajtót. Lévai Anikó és Ráhel testvérei ott voltak a kórházban a lap szerint.

A Bors kereste a kormányfő sajtóirodáját, de ott nem árulták el, hazatért-e Orbán Viktor az unokájához. Ám egy, a miniszterelnök környezetébe tartozó forrásuk szerint a miniszterelnök azonnal repülőre ült a szülés közeledtének hírére. Az azonban biztos, hogy Facebook-oldalára Orbán nem az örömhírt posztolta, hanem egy, a magyar labdarúgó-válogatottat buzdító videót.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.