Új szlogennel jelentkezett az MSZP

Az egyperces kampányvideót a párt Facebook-oldalára töltötték fel.

MNO
2016. 06. 21. 11:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyperces videót az MSZP Facebook-oldalára töltötték fel. De ki is az a felvételeken szereplő „másik ember”? A párt szerint nem más, mint akit kirúgnak a munkahelyéről, aki nem fér fel a buszra, aki előtt bezár a hivatal, akinek elfogy a pénze a hónap közepén, vagy akitől ellopják a kórházban az értékeit.

A kampányvideó szerint a másik embert sokan nem szeretnék észrevenni, de akik segítő kezet nyújtanak, azok magukért is tesznek: „mert minden ember akkor boldog, ha a másikat teheti boldoggá” – hangsúlyozzák a felvételeken. A narrátor hozzáteszi: „A szolidaritás társadalmi befektetés.„ Az új szlogen ebből fakadóan nem más: MSZP – A másik ember pártján.

Itt megtekintheti a párt új kampányfilmjét:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.