Kósa szerint Berlin Moszkva

A hetvenes-nyolcvanas évek Szovjetuniójához hasonlította a német állapotokat.

MTI
2016. 07. 29. 5:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormánypárti politikus a népszavazás kapcsán hangsúlyozta, Magyarország az egyetlen európai uniós tagállam, ahol az emberek elmondhatják véleményüket a bevándorlásról. „A magukat demokratáknak tartó brüsszeli vezetőknek láthatóan fáj a demokrácia, az, hogy reményeink szerint a többség elutasítja a migránspolitikájukat” – fogalmazott.

Hozzátette: a kormány és a Fidesz szerint is változtatni kell az unió rossz működésén, és aki ezt az álláspontot képviseli, az az igazi uniópárti.

Kósa Lajos az elmúlt napok németországi híradásairól azt mondta, a hetvenes-nyolcvanas évek Szovjetuniójában viselkedhetett így a politika vezérelte nyilvánosság, mint ahogyan most Németországban tapasztalható. Kontroll alatt tartva a médiát, megpróbálták bagatellizálni vagy elferdíteni a bevándorlók által elkövetett bűncselekményeket – fejtette ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.