Egymillió forinttal támogatja a Baptista Szeretetszolgálat a Srí Lankai-i áldozatok családtagjait

gymillió forinttal támogatja a Baptista Szeretetszolgálat a Srí Lanka-i terrortámadások áldozatainak családtagjait, és gyűjtést hirdet a robbantások miatt árván maradt gyermekek javára.

Forrás: MTI2019. 04. 23. 19:52
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szeretetszolgálatnak az MTI-hez kedden eljuttatott közleménye szerint a szervezet megvizsgálja annak lehetőségét is, hogy – ha szükséges – intézményi ellátást nyújtson az áldozatok gyermekeinek.

Mint írták, a szeretetszolgálatnak oktatási központja és árvaháza is van a térségben, amelyeket még a 2004. decemberi cunami után építettek magyar adományból a szökőár miatt árván maradt gyermekeknek.

Hozzátették: jelenleg is támogatják 1300 Srí Lanka-i rászoruló gyermek iskoláztatását, ellátását.

A Baptista Szeretetszolgálat a szüleiket elvesztő gyermekek javára a felajánlásokat az UniCredit Bank 10918001-00000061-69770006-os számlaszámára várja „Srí Lanka húsvét” megjelöléssel – olvasható a közleményben.

A húsvétvasárnap Srí Lanka-i keresztény templomok és szállodák ellen elkövetett robbantásos merényleteknek 310 halálos áldozata van, és 500-an megsebesültek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.