Fidesz: A baloldal mindent újra tönkretehet az adóemelésekkel

A baloldal mindent újra tönkretehet az adóemelésekkel, minden eddigi gazdasági eredmény veszélybe kerülhet – mondta hétfői videónyilatkozatában a Fidesz szóvivője, Zsigó Róbert. Karácsony Gergely pedig a napokban azt is elkotyogta, hogy szeretné megemelni a társasági adókulcsot, mert szerinte irreálisan alacsony adók vannak Magyarországon.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 10. 04. 12:35
null
Az államtitkár elmondta, hogy a válság idején csökkent az élelmiszer-pazarlás Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zsigó Róber hétfői videónyilatkozatában úgy fogalmazott: a baloldalon ma is az a Gyurcsány Ferenc akar visszatérni a hatalomba, aki kormányzása alatt agyonadóztatta a vállalkozásokat, a kisvállalkozókat, a munkát és a dolgozókat is. 

Karácsony Gergely pedig a napokban azt is elkotyogta, hogy szeretné megemelni a társasági adókulcsot, mert szerinte irreálisan alacsony adók vannak Magyarországon.

– A baloldal nem csak a levegőbe beszél, hiszen kormányzásuk alatt is egyik adóemelés követte a másikat. A válság idején is, ahelyett, hogy segítették volna a vállalkozásokat, inkább megemelték nekik a társasági adót – jelentette ki a Fidesz szóvivője, hozzáfűzve: a kisvállalkozókat is agyonnyomták adókkal, a dolgozókkal a mostani jövedelemadó több mint dupláját fizettették.

Zsigó Róbert megjegyezte: a járvány alatt a baloldali vezetésű települések ahelyett, hogy segítették volna a vállalkozásokat, adókat emeltek nekik.

– Ne hagyjuk, hogy a baloldal veszélybe sodorja az eddigi eredményeinket! – szólított fel a szóvivő, aki emlékeztetett: a Fidesz kormányzása óta csökkenek az adók, és amióta csökkennek az adók, azóta nő a gazdaság, a foglalkoztatás és nőnek a bérek is.

– Állítsuk meg azokat, akik mindezt tönkretennék, Stop, Gyurcsány!, Stop, Karácsony! – zárta szavait Zsigó Róbert.

Borítókép: Mirkó István

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.