Gyurcsányék folyamatosan támadják az üzemanyagárstopot

Sőt, a baloldal Brüsszel minden olyan javaslatára rábólintott, amivel még tovább növelték volna a magyar emberek kiadásait – hangsúlyozta közleményében a Fidesz.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 07. 30. 17:44
GYURCSÁNY Ferenc; MOLNÁR Csaba; DOBREV Klára
Budapest, 2019. október 13. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke (k) és felesége, Dobrev Klára, a DK európai parlamenti (EP) képviselõje, az EP alelnöke, valamint Molnár Csaba, a DK EP-képviselõje, ügyvezetõ alelnöke (b) a budapesti Kazimír Bisztrónál, ahol Karácsony Gergely közös ellenzéki fõpolgármester-jelölt az önkormányzati választás részeredményeit figyeli. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha Gyurcsányékon múlna, mindenki piaci árat fizetne az üzemanyagért

– így reagált a nagyobbik kormánypárt a DK-s Molnár Csaba nyilatkozatára, aki a Kormányinfón történő bejelentések után kijelentette: orbáni megszorításról van szó az üzemanyagok hatósági árának kivezetésével.

A Fidesz továbbá kiemelte: Gyurcsányék folyamatosan támadják az üzemanyagárstopot. Ha a baloldalon múlt volna, soha nem is vezették volna be a magyarok életét megkönnyítő árstopokat. Sőt, a baloldal Brüsszel minden olyan javaslatára rábólintott, amivel még tovább növelték volna a magyar emberek kiadásait – fűzték hozzá.

Ezzel szemben – hangsúlyozták – a Fidesz–KDNP mindent megtesz azért, hogy megvédje a magyarokat a háborús inflációtól és annak káros gazdasági következményeitől, ezért az üzemanyagárstop marad, aminek segítségével több tízezer forintot spórolhatnak meg a családok havonta

áll a közleményben.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc és felesége, Dobrev Klára, valamint Molnár Csaba (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.