időjárás 3°C Mária 2022. december 8.
logo

Kubatov Gábor: Kétbalkezes Karácsony Gergely, mint Ügyifogyi a Hupikék törpikékből

Forrás: Origo
2022.11.24. 10:02 2022.11.24. 12:37
Kubatov Gábor: Kétbalkezes Karácsony Gergely, mint Ügyifogyi a Hupikék törpikékből

A Ferencvárosi Torna Club elnöke az Origónak adott interjújában közölte, a budapesti városvezetés egész egyszerűen balfék, Karácsony Gergely maga is kétbalkezes, olyan, mint Ügyifogyi a Hupikék törpikékben. A Fidesz alelnöke szerint egyébként pedig van érzékelhető változás a fővárosban is, hiszen a 13 időközi önkormányzati választásból kilenc körzetben a Fidesz–KDNP jelöltje győzött. A Fidesznek Kubatov szerint a külső kerületekből kell alkalmas jelöltet választani a főváros élére, de ez a kérdés egyelőre nincs napirenden.

Az Origónak adott interjújában Kubatov Gábor a Fradi kapcsán elmondta, hogy sok munka és sok-sok szenvedés van mögöttük. A Fradiban mindenki nyerni akar, a szertáros, a mosónő, a pályamunkás ugyanúgy, ahogy az edző, a játékos vagy az elnök – minden nap minden meccset meg akarnak nyerni. Mindig a soron következő mérkőzést. Sem többet, sem kevesebbet. Elmondta, hogy 

a téli igazolásokat – három új játékost lehet nevezni tavasszal a nemzetközi kupában – úgy tervezik, hogy a következő párharcra olyan legyen a keret, amiben benne lehet a továbbjutás esélye.

A Ferencvárosi Torna Club elnöke Budapestet is említette, ahol bármilyen rossz döntést hoz a főpolgármester, bármilyen rossz döntéseket hoznak a fővárosi polgármesterek, az következmények nélkül marad. Ennek kapcsán elmondta, hogy véleménye szerint a budapesti városvezetés egész egyszerűen balfék, Karácsony Gergely maga is kétbalkezes, olyan, mint Ügyifogyi a Hupikék törpikékben, akit alkalmatlannak tart. Amikor a Városháza eladásáról volt szó, még az is lehet, hogy semmiről sem tudott, lehet, hogy valójában a háta mögött történt minden. Kubatov Gábor hozzátette, hogy szerinte

van érzékelhető változás a fővárosban is, hiszen a 13 időközi önkormányzati választásból kilenc körzetben a Fidesz–KDNP jelöltje győzött.

A Ferencvárosi Torna Club elnöke azt sem tartja kérdésesnek, hogy  Karácsony egy bábu, akit egyértelműen Gyurcsány Ferenc mozgat. Számára a legnagyobb problémát az jelenti, hogy Budapesten nincs fejlődés, koncepció, előremozdulás. Ha megnézzük az elmúlt három év teljesítményét, akkor semmit sem lehet felsorolni. Erre egy példát is említ: a Blaha Lujza tér felújítása csigalassúsággal halad, immáron másfél éve. Budapesten óriási a káosz, rengeteg dolog bosszantja az embert, de valószínűleg a főváros vezetése mindössze ennyire képes – értékelt Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke az Origónak adott interjújában.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Kubatov Gábor (Fotó: Kurucz Árpád)
 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.