időjárás 3°C Mária 2022. december 8.
logo

Szentkirályi Alexandra: Nem hagyjuk, hogy a háború árát a magyar emberek fizessék meg + videó

MAGYAR NEMZET
Forrás: Facebook
2022.11.24. 16:20 2022.11.24. 16:24
Szentkirályi Alexandra: Nem hagyjuk, hogy a háború árát a magyar emberek fizessék meg + videó

– Már közel 695 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet – hangzott el Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőnek a hivatalos közösségi oldalán megosztott videójában. A kormányszóvivő szerint fontos, hogy minél többen elmondják a véleményüket a brüsszeli szankciókról, hiszen ha több százezer magyar ember akarata egy irányba mutat, az sokat számít majd a következő körös tárgyalásokon.

Látjuk, hogy a szankciós sorozatban újabb és újabb epizódok jönnek. A brüsszeli ígéret úgy szólt, hogy az intézkedések véget vetnek a háborúnak. A szankciók nemcsak hogy nem érték el ezt a célt, de az ígéretekkel ellentétben az energetika területére is kiterjednek 

– ismertette a hivatalos Facebook-oldalán megosztott videójában Szentkirályi Alexandra.

A kormányszóvívő kiemelte, hogy a gáz és az olaj után a legújabb hírek szerint az atomenergiát akarják célba venni, miközben a baj egyre csak nő Európában.

Csúcson az energiaárak, tombol az infláció, aminek a levét az emberek, köztük mi, magyarok isszuk meg. 

Hozzátette: „Oroszország könnyen kerülőutat talál a szankciók alól, miközben Európa a saját maga számára előidézett bajoktól szenved.”

Nem hagyjuk, hogy a háború árát a magyar emberek fizessék meg, ezért is fontos, hogy minél többen elmondják a véleményüket a konzultáció keretében. Ha több százezer magyar ember véleménye egy irányba mutat, az sokat számít majd a következő körös tárgyalásokon

– zárta a gondolatait a hivatalos közösségi oldalán megosztott videójában a kormányszóvivő.

Borítókép: Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő (Forrás: Facebook)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.