Súlyos balesetet szenvedett egy fiatal közúti dolgozó, az életéért küzdenek

Egy elütött szarvas csapódott a Magyar Közút Nonprofit Zrt. autójának.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook/Magyar Közút Nonprofit Zrt.2023. 02. 14. 10:56
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfő kora reggel a Magyar Közút Nonprofit Zrt. körmendi mérnökségének fiatal munkatársa, Imre súlyos autóbalesetet szenvedett – tette közzé a hírt hivatalos Facebook-oldalán a cég.

„Kivédhetetlen helyzetbe került, egy szarvas ugrott a szembejövő autó elé, az elütötte az állatot, ami ezután nagy erővel a brigádszállító autónkra csapódott, pont a vezetőoldalon. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a szarvas gyakorlatilag lebontotta a brigádszállító tetejét. Imre súlyos, életveszélyes fejsérüléssel került a szombathelyi kórházba. Azonnal megoperálták, de továbbra is válságos állapotban van. Imre 36 éves, nős, két kisgyermek édesapja” – írják bejegyzésükben.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Unsplash)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.