A botránypolitikus Hadházy ugyanazt játssza most is, mint az MTVA-nál + videó

A közismert botránypolitikus, Hadházy Ákos rendszeresen figyelemfelkeltő akciókkal borzolja a kedélyeket. A mostani megmozdulásai nagyon hasonlóak ahhoz, amivel már 2018-ban is próbálkozott.

MUNKATÁRSUNKTÓL
2023. 04. 05. 16:24
HADHÁZY Ákos
Budapest, 2022. november 4. Hadházy Ákos független országgyûlési képviselõ beszél az általa meghirdetett tüntetésen az MTVA óbudai székháza elõtt 2022. november 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több politikai elemző is figyelmeztette már az ellenzéket arra, hogy nem tanulnak korábbi hibáikból. Ennek az egyik ékes példája Hadházy Ákos, aki időről időre kiszemel magának egy célpontot, és odamegy botrányt okozni, nem volt ez másképpen 2018-ban és 2023-ban sem.

Bizonyára sokan emlékeznek még Hadházy Ákos lyukas zoknijára, amikor az MTVA székházában aludt. A botránypolitikus 2018-ban szemelte ki magának az MTVA-t és be is költözött pár napra, ebből az időszakból emlékezetes felvételek maradtak fenn. Végül 2022 őszén ismét az MTVA-t szemelte ki magának Hadházy, ráadásul most már sátrazással is próbálkozott, azonban ez az akciósorozat már érdektelenségbe fulladt.

Szóval új célpontot szemelt ki, ezúttal úgy tűnik, hogy a karmelita kolostornál lévő építkezési kordonokat bontja el, ugyanolyan elánnal, mint ahogyan annak idején az MTVA-ból dobatta ki magát. Hadházy most is provokálta a hatóságokat, április 5-i akciójában még a rendőröket is rugdalta.

Borítókép: Hadházy Ákos beszél az általa meghirdetett tüntetésen az MTVA székháza előtt 2022. november 4-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.