Bíróság elé is kerülhet Pankotai Lili anyja, a Pesti Srácok munkatársa szerint

Akár három évig terjedő szabadságvesztés is járhat posztért.

Magyar Nemzet
2023. 05. 16. 14:37
Politikai pedofília a baloldalon

Pankotai Lili (Fotó: Kurucz Árpád)
2023.05.03. Budapest Tanártüntetés Fotó: Kurucz Árpád Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pesti Srácok munkatársa szerint, Lépold Kata bejegyzésében kimeríti a „közösség elleni uszítás fogalmát.” A nő azt kérte közösségi oldalán, hogy minél többen, minden platformon tiltsák és jelentsétek a jobboldali újságírókat – írja a Hír TV.

A nő azt állította, hogy Bohár Dániel és Deák Dániel hazugságokat terjesztett a lányáról- és a baloldal emblematikus alakjáról: Somogyi Zoltánról. 

A posztért akár három évig terjedő szabadságvesztés is járhat

 – a Hír TV által megkérdezett ügyvéd szerint.

Amint arról a Magyar Nemzet korábban beszámolt, a jobboldali média és jobboldali újságírók közösségi oldalának jelentésére szólított fel Pankotai Lili, a tavaly októberi trágárkodásával hírnevet szerző, a szándékos rendbontásokra kihegyezett tüntetések egyik meghatározó alakjának édesanyja. Lépold Kata bejegyzésének célja, hogy minden platformon tiltsák azokat az újságírókat, akik szerinte hazugságokat terjesztenek a lányáról. Lépold Kata azt is írta, több fórumon dolgozzák ki azokat az eszközöket amivel a kormány hazugságpropagandáját vissza tudják szorítani. „Tehát pénz hiányában, olyan törvényes eszközöket kell használnunk, melyek eddig is adottak voltak, csak nem éltünk vele. A bíróság sok esetben lassú, és nem vagyunk képes tartani a lépést, mert mire egy per lemegy ők 1000 új hazugság, rágalmazó, kirekesztő propagandát tesznek közzé” – írta. 

Borítókép: Pankotai Lili (Fotó: Kurucz Árpád)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.