Gyurcsány volt tanácsadója propagandistázással reagált a cikkünkre

Somogyi Zoltán úgy vélekedett, hogy civil életet él és azt fogja tovább folytatni.

Magyar Nemzet
2023. 05. 08. 18:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Reagált cikkünkre Somogyi Zoltán, a Political Capital társalapítója, szociológus, Gyurcsány Ferenc egykori tanácsadója egy Facebook-bejegyzésben. Mint írta, kezdi komolyan elhinni, hogy „ezek” (vagyis a jobboldali média) tényleg a dollárbaloldal háttéremberének gondolják őt. Úgy vélekedett, hogy először „még csak hazudták maguknak, de most már úgy érzi, el is hiszik". Nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen, de inkább mosolyog, mert az lelkileg sokkal jobb – fogalmazott. Hozzátette, éli tovább a civil életét, ahogy eddig is. 

Szép napot mindenkinek, még a propagandistáknak is

– zárta bejegyzését Somogyi Zoltán.

Mint arról korábban a Magyar Nemzet beszámolt, Somogyi volt már többek között egykori SZDSZ-párttag, Gyurcsány-tanácsadó, sikertelen MDF-es kampányfőnök és az ATV műsorvezetője is. Fontos megemlíteni, hogy annak a Splendidea Communications nevű cégnek volt ügyvezetője, illetve közvetett tulajdonosa, amelyik egy erősen egyoldalú, kormányellenes kampányt hajtott végre amerikai adófizetői pénzekből, az USA helyi követségének megbízásából. 

Somogyi nemrégiben Pankotai Lilivel, az elmúlt hetek botrányos tüntetéseinek egyik hangadójával találkozott a Megafonhoz tartozó Bohár Dániel által közölt képek tanúsága szerint. Pankotai, aki az utóbbi időben Donáth Anna momentumos EP-képviselő mellett is feltűnt Brüsszelben, mostanában rendszeresen be nem jelentett tüntetéseket indít a karmelita kolostor közelébe, amelyeken agresszívan próbálják ledönteni egy építési terület kordonjait.

Borítókép: Somogyi Zoltán (Forrás: Mandiner)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.