Jámbor András munkatársának lakásán forgathatták a pedofil gyermekpornót

Egy osztrák hírportál vezető anyagként közli a cikket, magát Jámbor Andrást pedig kitakart szemmel ábrázolja.

Magyar Nemzet
2023. 07. 07. 13:16
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az osztrák Exxpress.at hírportál legfrissebb értesülése szerint sok ezer gyermekpornó-felvételét Jámbor András közvetlen munkatársának, a magyar Parlamentben rendszeresen megforduló Dobos Krisztinának a lakásán forgatták – vette észre a Metropol.

Az osztrák hírportál vezető anyagként közli a cikket, magát Jámbor Andrást kitakart szemmel ábrázolja. Fotó Metropol

Meghökkentő az is, hogy az osztrák hírportál, amely vezető anyagként közli a cikket, magát Jámbor Andrást kitakart szemmel ábrázolja, mintha ő is gyanúsítottja lenne ennek az ügynek. Erről azonban a Metropol tudomása szerint nincs szó. Az osztrák portál cikkének kétségkívül leginkább megdöbbentő értesülése azonban mégis az, hogy a sok ezer, gyermekek sanyargatásáról, kínzásáról szóló pedofilfelvétel jelentős részét, állításuk szerint 300 (!)  filmet Jámbor András közvetlen munkatárásnak, Dobos Krisztinának a lakásán forgatták.

 

Több száz felvételt találtak

Mint korábban beszámoltunk róla, a Jámbor Andráshoz, a Párbeszéd parlamenti képviselőjéhez köthető Szikra Mozgalom aktivistájának, Dobos Krisztinának a lakásán csaknem háromszáz olyan felvételre bukkantak a nyomozók, amelyeken tizenkét év alatti, köztük két-három éves gyermekek szexuális sanyargatása, megerőszakolása látható. 

A lefoglalt adathordozókon hetvenezer olyan pornográf felvételt tároltak, amelyeken láthatóan tizennyolc év alattiak szerepelnek.

A Szikra Mozgalom aktivistájának lakásán még februárban azután tartottak házkutatást, hogy a nő gyanúba keveredett a Budapesten négy napon át zajló, az Antifa által elkövetett brutális embervadászat, emberek összeverése kapcsán. Az aktivistanő ellen nem volt elegendő bizonyíték, így szabadlábra helyezték, majd megszüntették a nyomozást ellene. A Jámbor Andráshoz köthető Szikra Mozgalom Facebook-bejegyzésében akkor azt állította, hogy az azóta öngyilkosságot elkövető férfi biztosított alibit Dobos Krisztinának. Mint írták: „élettársának állítása alapján a háromból két esetben tanú is van rá, hogy még csak Budapesten sem tartózkodott ekkor.” Nemsokára kiderült: a lakásáról lefoglalt adathordozók a Biatorbágyon, Dobos Krisztinával közös lakásuktól nem messze öngyilkosságot elkövető Egyed Andráséi voltak. 

Borítókép: Jámbor András, a Párbeszéd képviselője (Fotó: MTI/Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.