Fidesz: Nem engedjük meg Gyurcsányéknak és a nyugati elitnek, hogy háborúba sodorják Magyarországot!

Gyurcsányék háborúpártiak, ma egyeztek meg egy háborút támogató amerikai képviselővel, Pressman tartotta nekik a gyertyát – közölte a Fidesz.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 08. 31. 18:21
Forrás: Gyurcsány Ferenc/ Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsánynéval folytatott megbeszélést Joe Biden amerikai elnök embere, azaz David Pressman budapesti amerikai nagykövet – közölte a Fidesz.

A találkozó különlegessége volt, hogy Pressman mellett részt vett a megbeszélésen az a Jason Crow is, aki az egyik leghangosabb háborúpárti amerikai demokrata politikus és egyben a Donald Trump volt elnök elleni vádaskodások vezére.

A Gyurcsánynéval való találkozó valószínűleg most is egyoldalú volt – tette hozzá a nagyobbik kormánypárt -, hiszen ahogy David Pressman eddig is mindig ki akarta oktatni a magyar kormányt, hogy mi a jó Magyarországnak és a magyar embereknek, úgy Jason Crow is ezt tette, hiszen már a találkozó előtt jelezte, hogy Ukrajna támogatása miatt érkezett – tették hozzá.

A háborúpárti demokrata politikus azonban nemcsak támogatja, hanem folyamatosan sürgeti is a Biden-adminisztrációt, hogy minél több fegyvert, lőszert, rakétát és vadászrepülőket küldjenek minél gyorsabban Ukrajnának

– jegyezték meg.

A Fidesz szerint a találkozó tehát nem szólt másról, mint arról, hogyan tudnák minél hamarabb belesodorni Magyarországot az orosz–ukrán háborúba, hogyan lehetne Magyarország is részese a hatalmas fegyverszállításoknak, és hogy

 „Gyurcsányék továbbra is szavazzanak meg minden olyan szankciót, amely hátrányosan érinti a magyar gazdaságot és így a magyar emberek életét.”

Magyarország azonban továbbra is a békét támogatja és a háború mihamarabbi befejezését, nem fog fegyvert szállítani Ukrajnának, és továbbra is nemet mond a szankciópolitikára hangsúlyozták.

Nem engedjük meg Gyurcsányéknak és a nyugati elitnek, hogy háborúba sodorják Magyarországot! – olvasható a közleményben.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Facebook/Gyurcsány Ferenc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.