Saját „poénját” magyarázza a 444

A 444-nél továbbra sem értik, mi a probléma az ízléstelen hangvételű cikkükkel, de a „poént” azért megpróbálták megmagyarázni.

2023. 09. 14. 12:41
null
444.hu online hírportál Fotó: Katona_Vanda
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A külföldről pénzelt, Soros-blognak is nevezett online lap azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy emberi méltóságában alázták és szégyenítették meg Gábor Lászlót, az Origó főszerkesztőjét, amikor előnytelen fotókat tettek róla közzé, magánéletét kiteregetve. Mint arról lapunk is beszámolt, a balliberális blog cselekedetét elítélte a Magyar Nemzeti Médiaszövetség (MNMSZ) is.

Az ízléstelen cikk szerzője most újabb anyagot gyártott, amelyben igyekszik megmagyarázni a saját „poénját”. 

„Sosem hálás feladat, ha egy szerző kénytelen elmagyarázni a saját poénját”

– írta, majd hosszas fejtegetéssel bizonygatta, hogy csupán egy tréfás cikkről volt szó.

A szerző továbbra sem érti, mi a gond az eredeti cikkel, de úgy véli, nem is ott kell keresni a probléma gyökerét: 

Az nem világos, hogy a vérig sértődött jobboldali véleményvezérek el tudták-e olvasni az eredeti cikket, de láthatóan összezavarodtak

 – folytatta.

A 444-nél mindenesetre jót nevettek

– Jót nevettünk – válaszolta a 444.hu a Magyar Nemzetnek arra a kérdésére, hogy mi véleményük arról, hogy a MÚOSZ etikai bizottsága elítélte a dollármédia lejárató cikkét.

Az MNMSZ-nél megdöbbenve tapasztalták, hogy a baloldali sajtótermékek már a saját maguk által fennen hirdetett elveket is megtagadva a testszégyenítéstől, a sunyi lesifotózástól és a magánéletben való vájkálástól sem riadnak vissza a nyilvánvalóan megrendelésre készült cikkeik megírása során. Mint fogalmaztak,

szövetségünket örömmel tölti el, hogy a 444-nél, valamint az azt kiadó Magyar Jeti Zrt. igazgatóságában mindenki tökéletes testalkattal bír, de úgy gondoljuk, ennek nincs befolyása arra, hogy milyen szakmai munkát végeznek. Hisszük ugyanis, hogy sem a testalkat, sem a magánélet nem képezheti szakmai kritika alapját sem a 444-nél, sem sehol a magyar sajtóban.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Katona Vanda)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.